Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار سید کمال هادیانفر گفت: پوشش دوربین‌های جاده‌ای در کشور مناسب است و وزارت راه اکثر دوربین‌ها را احیا کرده است. می‌توان گفت اکنون ۲۰ درصد از دوربین‌ها نیاز به تعمیر دارند.

به گزارش مهر، وی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد دوربین‌های جاده‌ای عملیاتی هستند، گفت: عملکرد صحیح این دوربین‌ها می‌تواند به کاهش تصادفات کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس راهور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مسافران از چه طریق می‌توانند تخلفات جاده‌ای را به پلیس گزارش دهند، گفت: در اتوبوس‌ها سامانه ۱۱۰۱۲۰ برقرار است یعنی افرادی که به عنوان سرنشین داخل اتوبوس می‌نشینند می‌توانند عملکرد راننده را به ما گزارش دهند و تابلو‌هایی هم در زیر آینه اتوبوس‌ها نصب است که این موضوع را به اطلاع مسافران می‌رساند.

هادیانفر با بیان اینکه اولین پاسگاه اتوبوس متخلف را متوقف می‌کند تا به تخلف آن رسیدگی کند، گفت: البته روال کار به این صورت نیست که با یک پیامک خودرو توقیف شود، باید حداقل ۳-۴ مسافر تخلف را اعلام کنند تا آن خودرو را متوقف کنیم.

وی در پایان اعلام کرد: البته افرادی که در جاده‌ها هستند می‌توانند تخلفات خودرو‌های دیگر را هم از طریق سامانه راهور ۱۲۰ به پلیس اعلام کنند تا با راننده متخلف برخورد شود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: دوربین مدار بسته دوربین ها جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۷۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم

عباس علی آبادی  با اشاره به موضوع واردات اتوبوس و کشنده، گفت: امروز در تولید کشنده و اتوبوس نیازمند خارجی نیستیم بلکه نیازمند تأمین هزینه‌ها و زمان هستیم اما گاهی به بهانه تأمین مالی و گاهی به بهانه اینکه فوری نیاز داریم، واردات صورت می‌گیرد.

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه چگونه باید جلوی بهانه‌جویی‌ها را گرفت، تاکید کرد: به هر حال هر بار به دنبال بهانه هستند تا راهی پیدا کنند و به منفعت برسند.

وزیر صمت ادامه داد: در حال حاضر یکی از بهانه‌های مهم این است که تأمین کنندگان خارجی مایل به تأمین مالی هستند، بنابراین ما باید این بهانه‌ها را از بین ببریم و روش‌هایی را برای تأمین مالی و مشارکت دادن مردم در این امر پیدا کنیم تا با این بهانه‌ها به سمت خارجی‌ها نرویم.

علی آبادی عنوان کرد: یکی دیگر از بهانه‌ها این است که گاهی اعلام می‌کنند تعداد زیادی دستگاه آن هم به صورت فوری نیاز دارند؛ در حالی که اگر این موضوع را از قبل به تولیدکننده بگوییم تولیدکننده هم نسبت به تولید محصول مذکور اقدام می‌کند.

وی گفت: متأسفانه این مساله وجود دارد اما به هر حال ما به دنبال رفع آنها هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • پلیس راه: خطر ریزش سنگ در جاده چالوس
  • خطر ریزش سنگ در جاده چالوس
  • هشدار هواشناسی به رانندگان: جاده‌ های ۱۱ استان بارانی است
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • ترافیک سنگین جاده‌ها و ورودی‌های تهران | تردد در این مسیرها به سمت تهران روان است
  • تصادف ۱۷۱ خودرو طی ۷۲ ساعت گذشته در آذربایجان شرقی
  • وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • فیلم/ وضعیت ترافیک جاده‌های کشور از زبان رئیس پلیس راهور
  • دوربین‌های هوشمند جاده‌ای چگونه تخلف و سرعت خودرو‌ها را ثبت می‌کنند؟
  • قیمت تعمیر انواع مبل