Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان گفت: راه‌های شوسه روستاهای بالای ۵۰ خانوار آسفالت می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، مصطفی پناهنده پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ۷ اردیبهشت ماه روز ایمنی و حمل و نقل نامگذاری شده است اظهار کرد: باید ایمن‌سازی در محورهای جاده‌ای کشور نهادینه شود که بر همین اساس در دو حوزه حمل و نقل و ایمنی و راهداری اقدام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در راستای ایمن‌سازی جاده‌ای استفاده از فناوری‌های نوین در حمل و نقل هوشمند به کار گرفته شده تا هوشمندسازی در بخش راهداری نهادینه شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل‌ جاده‌ای استان همدان با بیان اینکه حمل و نقل هر کشور به عنوان زیرساخت توسعه مطرح است افزود: ۹۰ درصد حمل و نقل توسط محورهای جاده‌ای انجام می‌شود و بر همین اساس باید جاده‌ها را به‌گونه‌ای حفظ و نگهداری کرد که بیشترین بهره‌وری را داشته باشد.

وی عدم موفقیت در جاده‌ها را موجب تحمیل هزینه‌های اضافی دانست و گفت: در استان همدان ۵ هزار و ۱۴۰ کیلومتر راه وجود دارد و از آنجا که همدان با پنج استان کرمانشاه، کردستان، قزوین، لرستان و مرکزی هم مرز است باید به وضعیت جاده‌ها توجه کرد.

پناهنده با بیان اینکه در استان همدان ۸۵ کیلومتر آزادراه وجود داشته و راه ارتباطی غرب به مرکز کشور است تصریح کرد: در استان همدان ۳۳۱ کیلومتر بزرگراه، ۳۲ کیلومتر راه اصلی، ۷۴۵ کیلومتر راه فرعی و ۲ هزار و ۷۲۵ کیلومتر راه روستایی آسفالته وجود دارد.

وی با اعلام اینکه راه‌های شوسه روستاهای بالای ۵۰ خانوار آسفالت خواهد شد گفت: باید بتوانیم استان همدان را به امتیاز ۱۰۰ درصدی آسفالت راه‌های روستایی برسانیم که طرح ابراز با همین هدف از پارسال در حال اجرا است تا با امکانات موجود زیرساخت‌ها و بستر کار فراهم شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان با اشاره به نقاط حادثه‌خیز جاده‌های همدان یادآور شد: نقاط حادثه‌خیز موجب افزایش تصادفات جاده‌ای می‌شود، بر همین اساس به طور مرتب بازنگری و بازبینی محورهای مواصلاتی با همکاری پلیس انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه ۷۰ نقطه پر تصادف و ۳۶ نقطه دارای تصادف در محورهای مواصلاتی استان همدان شناسایی شده است ادامه داد: این ۱۰۶ نقطه به مرحله عملیاتی هدایت رسیده و پارسال ۱۷ نقطه حادثه‌خیز اصلاح شد و امسال با اقدامات پیش‌بینی شده اصلاح مابقی نقاط در دستور کار قرار می‌گیرد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان یکی از مواردی که در بخش تصادفات جاده‌ای و کاهش آن مؤثر است را فرهنگ سازی ترافیکی بین مردم و رانندگان دانست و افزود: رعایت فرهنگ ترافیک تصادف را کم خواهد کرد بنابراین کلاس‌های آموزشی برای رانندگان برگزار خواهد شد تا افراد صلاحیت تردد در محورهای مواصلاتی را کسب کنند.

وی با اشاره به استفاده از فناوری‌های نوین و آی تی اس در محورها خاطرنشان کرد: ۷۷ محور در استان همدان زیر پوشش دوربین‌های ثبت تخلفات سرعت است که بر این اساس رانندگان باید با سرعت مجاز در سطح محورها تردد کنند.

پناهنده از نصب دوربین پایش تصویری در محورهای استان همدان خبر داد و گفت: ۲۳ دوربین در محورها نصب شده و تصاویر به صورت آنلاین ارسال می‌شود که بدین طریق وضعیت ترافیک محور نیز بررسی خواهد شد.

وی با بیان اینکه با استفاده از این دوربین‌ها در مواقعی که گره ترافیکی یا انسداد در محور وجود داشته باشد امکان جایگزینی محور دیگری وجود دارد بیان کرد: همچنین این دوربین‌ها می‌تواند رصد محورهای مواصلاتی و کارگاه‌های جاده‌ای و زیر نظر گرفتن عملیات راهداری از دور را نیز داشته باشد.

انتهای پیام/۸۹۰۰۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: همدان پناهنده حمل و نقل ایمنی محورهای مواصلاتی دوربین جاده ها مدیرکل راهداری همدان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان محورهای مواصلاتی استان همدان کیلومتر راه حادثه خیز جاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۱۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرگز سیستان وبلوچستان، سیل اخیرجنوب استان باعث بوجود آمدن خسارت‌های زیاد به زیر ساخت‌های جاده‌ای شده که بخش‌عمده این خسارت‌ها متعلق به جاده‌های روستایی است.
 در سیل اخیر به زیر ساخت‌های جاده‌ای خسارت‌ها زیادی وارد شده است که بخش‌عمده این خسارت‌ها متعلق به جاده‌های روستایی است.
جدگال رئیس شورای روستای عثمان بازارِ پیرسهراب گفت:در این سیل پل‌های آسیب دیده و جاده‌هایی که از کناره‌ها تخریب شده اند، در بسیاری از روستا‌های بخش پیرسهراب، هنوز بازسازی نشده اند و دست نخورده باقی مانده اند که تردد را برای مردم در این جاده‌ها را سخت کرده است.
وی افزود:نبود شانه خاکی و علایم راهنمایی و رانندگی در دو طرف این جاده‌های روستایی، شرایط رانندگی کردن در شب برای رانندگان پر خطر و‌دشوار کرده است.
سلامی مدیر اداره راهداری و‌حمل و نقل جاده‌ای شهرستان چابهار گفت: سیل اخیر در شهرستان چابهار به زیرساخت‌های جاده‌ای چابهار حدود ۳۲۰ میلیارد تومان خسارت وارد کرد که بخش عمده این خسارت‌های متعلق به جاده‌های فرعی و روستایی است.
مدیر اداره راهداری و حمل نقل جاده‌ای چابهار افزود: دلیل اصلی این خسارت‌هایی که در زمان سیلاب به زیرساخت‌های جاده وارد میشود، نبود ابنیه فنی و‌زیرساخت مناسب، در برخی ازمحور‌های فرعی و روستایی، است که باعث مسدود شدن راهها میشود.

دیگر خبرها

  • ۶ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی البرز ایمن‌سازی شد
  • برخورداری ۸۷ درصدی خانوارهای روستایی شهرستان پیرانشهر از راه آسفالت
  • توزیع ۲۸۸۰ تن آسفالت در معابر غرب و شمال‌غرب تبریز
  • بهره‌برداری از ۲۷۴ کیلومتر راه روستایی در آذربایجان‌غربی
  • شناسایی 22 نقطه حادثه خیز شهری در کردستان
  • یک تونل و ۲ نقطه جاده ای هرمزگان برای عملیات عمرانی مسدود اعلام شد
  • ۶۰ نقطه حادثه خیز در سواحل رشت شناسایی شد
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است
  • خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار
  • امدادرسانی به ۸۰ خانوار عشایری در کوهرنگ