Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خوزستان گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون ۶۳۰ نفر به علت تصادفات جاده ای جان خود را از دست دادند که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته با ثبت ۵۲ نفر فوتی، افزایش ۹ درصدی در استان را نشان می دهد.

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز،  غلامرضا شریعتی در هشتمین جلسه کمیسیون اجرایی آیین نامه مدیریت ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی استان اظهار کرد: طبق آمار ارایه شده از سوی پلیس راه خوزستان، از ابتدای سال جاری تا کنون ۶۳۰ نفر به علت تصادفات جاده ای جان خود را از دست دادند که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته با ثبت ۵۲ نفر فوتی، افزایش ۹ درصدی در استان را نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: از تعداد ۵۲ نفر فوتی، ۴۰ نفر در سفرهای اربعین حسینی جان خود را از دست دادند که این امر بیانگر ضرورت برنامه ریزی و ارایه راهکار برای رفع مشکلات به منظور کاهش تصادفات و تلفات ناشی از آن است.

استاندار خوزستان با اشاره به نزدیک شدن به تعطیلات نوروزی، افزود: خوزستان یکی از مقصدهای گردشگری مسافران نوروزی است.با توجه به این امر، باید برنامه ریزی کرد تا سایر دستگاه هایی که امکان ارایه خدمت دارند، در کنار دستگاه های خدمات رسان از جمله راهداری، پلیس راه، اورژانس و هلال احمر در جاده ها حضور داشته باشند.

شریعتی با تاکید بر حضور ناوگان آتش نشانی در کنار سایر دستگاه های خدمات رسان در جاده ها، بیان کرد: باید در برنامه ریزی ها تصادفات رخ داده در ۳۰ کیومتری شهرها را نیز مورد توجه قرار داد.

نماینده عالی دولت در خوزستان افزایش دوربین های ثبت تخلف سرعت در سطح جاده های استان به ۹۳ سامانه تا پایان سال را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: افزایش دوربین های ثبت تخلف سرعت، در کاهش تصادفات موثر است و روند افزایش این دوربین ها باید ادامه داشته باشد.

استاندار خوزستان تاکید کرد: پلیس راه کماکان با اعمال قانون از تخلفات رانندگان به راحتی عبور نکند.

شریعتی گفت: اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای و راه و شهرسازی استان اقدامات خوبی را در حوزه راه ها انجام داده اند اما بر ایمن تر کردن جاده ها به ویژه برای تعطیلات نوروز تاکید دارم تا شرایط مناسبی برای مسافران نوروزی در خوزستان فراهم شود.

او با اشاره به پروژه های افتتاح شده اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان، گفت: بهره برداری از دوربین های ثبت تخلف سرعت در سطح جاده های استان، روکش و لکه گیری آسفالت جاده ها، نصب روشنایی و ایمن سازی جاده ها از جمله این پروژه ها بودند که باید تلاش شود برای ایجاد شرایط بهتر در جاده ها با کمک معاونت عمرانی و دفتر فنی استانداری، اجرا و بهره برداری از اینگونه پروژه ها ادامه داشته باشد.

استاندار خوزستان با بیان اینکه رفع نقاط حادثه خیز در جاده های استان باید مورد توجه قرار گیرد، ادامه داد: پلیس راه باید نظارت بیشتری بر مسیرهایی که تصادف بیشتری در آنها رخ می دهد، داشته باشد و برای کنترل بهتر و بیشتر برنامه ریزی کنند تا سال آینده شرایط بهتری را نسبت به امسال داشته باشیم.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تصادفات استانداری خوزستان جاده های خوزستان استاندار خوزستان برنامه ریزی جاده ها دوربین ها پلیس راه جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۵۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب

مدیر کل هواشناسی استان تهران با اشاره به وضعیت بارش و دمای پایتخت گفت: از ابتدای سال آبی جاری تا روز گذشته (۱۶ اردیبهشت) نسبت به میانگین بلندمدت حدود ۱۱۹ میلیمتر کاهش بارش و ۲ درجه سلسیوس افزایش دما ثبت شده است.   مازیار غلامی در گفت و گو با ایسنا افزود: از ابتدای سال زراعی جاری (اول مهرماه ۱۴۰۲) تا روز گذشته ( ۱۶ اردیبهشت) در استان تهران به‌صورت پهنه‌ای ۱۴۷ میلیمتر باران باریده است این در حالیست که میانگین بلندمدت بارش ۲۳۷ میلی‌متر است بنابراین تهران ۸۹ میلی‌متر معادل با ۳۸ درصد نسبت به شرایط نرمال بارش کمتری دریافت کرده است.    وی اضافه کرد: استان تهران نسبت به سال گذشته در همین بازه زمانی حدود ۱۰ درصد افزایش بارش داشته است البته ملاک بارش، میانگین بلندمدت است بنابراین بارندگی‌های اخیر نتوانسته کاهش بارش انباشته را جبران کند.   غلامی با اشاره به وضعیت دما در سال زراعی جاری تا روز گذشته گفت: طی این مدت همراه با کاهش بارش، افزایش دما در سطح استان داشته‌ایم، به‌گونه‌ای که دمای استان نسبت به میانگین بلندمدت ۱.۹ درجه سلسیوس و نسبت به سال قبل ۱.۳ درجه سلسیوس بیشتر شده است. این وضعیت موجب افزایش تبخیر آب سطحی می‌شود و منابع آبی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.   وی اضافه کرد: طبق جدیدترین پیش‌بینی‌های فصلی تقریباً تا اوایل خرداد ماه به‌طور متناوب در سطح استان بارندگی داریم که غالباً به‌صورت رگباری و پراکنده به‌ویژه در ساعات پایانی روز و طی شب خواهد بود. تا پایان هفته جاری نیز به تناوب رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.   غلامی تاکید کرد: بارش‌های بهاری نمی‌تواند کاهش بارندگی استان را جبران کند چراکه عمده بارش مربوط به پاییز و زمستان است از سوی دیگر متوسط دما طی دو ماه آینده ۱ تا ۱.۵ درجه سلسیوس بیش از وضعیت نرمال خواهد بود.   مدیر کل هواشناسی استان تهران درباره وضعیت بارش پایتخت در سال زراعی جاری گفت:  از ابتدای سال آبی جاری تا روز گذشته در تهران نسبت به میانگین بلندمدت حدود ۱۱۹ میلیمتر و نسبت به سال قبل ۵۰ میلیمتر کاهش بارش داشته‌ایم این در حالیست که  در سطح استان با افزایش بارش نسبت به سال گذشته روبرو بوده‌ایم.    به گفته غلامی، دمای پایتخت نسبت به بلندمدت ۲ درجه سلسیوس و نسبت به سال گذشته ۱.۵ درجه سلسیوس افزایش یافته است.   وی تاکید کرد: با توجه به کاهش بارش و افزایش دما، صرفه‌جویی در مصرف آب چه در بخش خانگی و چه در بخش تخصصی مانند صنایع و کشاورزی توصیه می‌شود علاوه بر آن لازم است مدیریت منابع و مصارف آب در دستور کار قرار گیرد.   مدیر کل هواشناسی استان تهران اضافه کرد: زمانی که بارش پیش‌بینی می‌شود لزومی ندارد شهرداری نسبت به آبیاری فضای سبز یک روز قبل از بارندگی اقدام کند علاوه بر آن بخش کشاورزی می‌تواند با توجه به بارش‌ها یک نوبت از آبیاری را به تعویق بیندازد.   غلامی در پایان اظهارکرد: توجه به پیش‌بینی و هشدارهای هواشناسی به  کشاورزان و بخش‌های اجرایی که داده‌های هواشناسی روی عملکردشان تاثیر مستقیم دارد، توصیه می‌شود و متناسب با آن برنامه‌ریزی کنند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • افزایش ۱۲ درصدی جابجایی مسافر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • کاهش ۱۰ درصدی تلفات جاده‌ای در تعطیلات جاری/ فوت ۱۰۹ نفر 
  • دادگاه‌های صلح تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق
  • دادگاه‌های «صلح» تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق
  • انسداد برخی مسیر‌های ارتباطی عشایری و تلفات احشام در خوزستان