Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@10:42:48 GMT

علت ۹۳ درصد حوادث جاده‌ای خطای انسانی است

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۸۵۵۸۴

علت ۹۳ درصد حوادث جاده‌ای خطای انسانی است

سردار تیمور حسینی روز یکشنبه در جلسه حمل و نقل جاده ای در تبریز اظهار کرد: هیچ تصادفی، به طور تصادفی اتفاق نمی افتد بلکه فرمولی  دارد که عوامل تشدید همه تصادفات،  راه، وسیله نقلیه و انسان است و باید امکان تخلف را با استاندارد کردن وسایل نقلیه و جاده ها از انسان بگیریم.

وی مدیریت خوب را در کاهش تصادفات جاده ای موثر دانست و گفت: به عنوان نمونه با اجرای طرح نوروزی و مدیریت خوب کاهش قابل توجهی در تصادفات داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده پلیس راه ناجا با بیان اینکه امروزه اجرای روش های سنتی پاسخگوی جلوگیری از تصادفات نیست، افزود: باید همه تلاش مان را برای تقویت ساختارهای فرهنگی و اجتماعی به کار گیریم و امروزه یکی از عوامل انجام تخلف بی‌کیفر مانی است و وقتی فردی به خاطر تخلف کیفر نمی بیند، به راحتی تخلف می کند.

سردار حسینی با اشاره به خاموش شدن ۲۲ دوربین کنترل جاده ای در آذربایجان شرقی توسط پیمانکار به خاطر بدهی گفت: پیمانکار به خاطر بدهی حق خاموش کردن دوربین را ندارد و باید مطالبه اش را از طریق مراجع قانونی پیگیری کند و اگر به خاطر این کار یک نفر کشته شود پیمانکار چه جوابی خواهد داد.

وی استفاده از تجهیزات هوشمند و دوربین را در کاهش مرگ و میر و تصادفات بسیار موثر دانست و افزود: در مورد نصب و تجهیز محورها باید شتاب بیشتری در استان ها انجام شود و باید چشم اندازمان در کشور این باشد که هیچ راه جدیدی را در دستور کار قرار ندهیم بلکه تمام اعتبارات را برای رفع نواقص و ایرادهای جاده های موجود قرار دهیم.

فرمانده پلیس راه ناجا تاکید کرد: باید طراحی جاده ها و وسایل نقلیه به گونه ای باشد که خطای انسانی را جبران کند و مانع مرگ و میر انسان شود.

معاون امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی نیز اظهار کرد: با توجه به مطالعات انجام شده در بحث تصادفات، عامل انسانی از فراوانی بالایی برخوردار است که برای اصلاح این روند نیاز به فرهنگ سازی در سطح ملی است.

جواد رحمتی با اشاره به خروجی های متعدد در جاده های آذربایجان شرقی و اینکه کاربری های شکل گرفته در جاده ها توجیه فنی ندارند، افزود: تراکم برخی مشاغل در کنار جاده ها خلاف قانون است و دستگاه های مسوول باید در این باره وظایف قانونی خود را انجام دهند.

سرپرست پلیس راه آذربایجان شرقی نیز از افزایش ۴۰ دستگاه دوربین در محورهای استان برای ثبت تخلفات خبر داد و گفت: برای کنترل تردد جاده‌ای ۸۱ دستگاه آنلاین داریم.

سرهنگ غلامرضا کریمی‌نژاد با بیان اینکه از نظر تعداد پاسگاه در استان کمبود داریم، افزود: سه پاسگاه داخل شهری در بناب، آذرشهر و صوفیان نیازمند جابجایی است.

بر اساس اعلام سازمان پزشکی قانونی در سال گذشته( ۱۳۹۷) ۱۷ هزار و ۱۸۳ نفر در حوادث رانندگی ترافیکی در جاده های کشور جان باختند.

/۳۰۷۱/۶۱۳۲

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر آذربایجان شرقی استاندارد حمل و نقل فرهنگی و اجتماعی قانون قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۵۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوادث هفته گذشته کشور ۱۶۹ کشته و ۳۰۰۰ مصدوم داشت

جعفر میعادفر با اشاره به حوادث مهمی که در هفته گذشته در کشور رخ داده است، گفت: از هشتم تا چهاردهم اردیبهشت امسال، ۶۴۵ حادثه ویژه به اورژانس کشور ارجاع داده شد که نسبت به هفته گذشته، افزایش ۱۱ درصدی را شاهد هستیم. از این تعداد حوادث، ۲۳۳حادثه ترافیکی و ۴۱۲ حادثه غیرترافیکی داشتیم که به ترتیب افزایش ۴۸ درصدی و کاهش دو درصدی را شاهد بودیم.

رئیس سازمان اورژانس کشور ادامه داد: در این بازه زمانی، ۲۹۳۶ نفر نیز مصدوم شدند. همچنین متاسفانه ۱۶۹ نفر نیز در حوادث رخ داده جان خود را از دست دادند.

میعادفر با اشاره به جزییات حوادث ترافیکی گفت: در مجموع ۳۶ درصد حوادث اعلام شده به اورژانس از نوع ترافیکی بودند اما ۴۵ درصد زخمی‌ها مربوط به همین ۲۷ درصد حوادث ترافیکی بود.

وی درباره مصدومانی که به مراکز درمانی منتقل شدند نیز گفت: ۲۶۵۶ نفر به مراکز درمانی منتقل شدند که ۴۲ درصد از مصدومان انتقالی را مصدومان تصادفات تشکیل داده‌اند.

رئیس سازمان اورژانس کشور ادامه داد: همچنین۲۸۰ نفر در محل خدمات درمانی دریافت کردند که ۷۱ درصد از آن ها مجروحان تصادفی بودند که در مجموع ۱۴۳ نفر هستند.

میعادفر گفت: طی هفته گذشته، ۳۲ مورد زمین لرزه نیز در کشور رخ داد که بزرگترین آن ها در دوازدهم و سیزدهم اردیبهشت در حوالی کرمان و رفسنجان بود که به بزرگی ۴.۶ ریشتر رخ داد و خوشبختانه خسارت جانی و مالی در پی نداشت.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ۱۳۱۷ مصدوم و ۶۲ کشته در تصادفات هفته دوم اردیبهشت
  • یک هفته با ۶۲ کشته | مصدومیت ۱۳۱۷ نفر در تصادفات ۷ روز اخیر
  • ۱۳۱۷مصدوم و ۶۲ کشته در تصادفات هفته دوم اردیبهشت در کشور
  • سهم ۴۹ درصدی شهری کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • حوادث هفته گذشته کشور ۱۶۹ کشته و ۳۰۰۰ مصدوم داشت
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • تصادف در جاده اردبیل _ سرچم / ۲ فوتی و ۸ مصدوم
  • سهم ۴۹ درصدی شهر کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • تصادف ۱۷۱ خودرو طی ۷۲ ساعت گذشته در آذربایجان شرقی
  • تصادف ۱۷۱ خودرو در سه روز گذشته در آذربایجان شرقی